Omron

For 75 years, Omron Industrial Automation has been making innovation happen. We do this by working closely with you, face to face, offering you the latest thinking in machine automation, supporting you in bringing your ideas to life.

Omron, het levende bewijs dat LCIA werkt

Omron Industrial Automation is een toonaangevende aanbieder van technologisch geavanceerde producten voor industriële automatisering en toepassingskennis. Vanuit het Europese hoofdkantoor in Hoofddorp, opereert Omron Industrial Automation lokaal in elk Europees land, toegewijd om elke industrie onovertroffen automatiseringsproducten en slimme, klantspecifieke oplossingen te kunnen bieden. Het productgamma omvat besturingssystemen en -componenten, sensoren en schakelaars voor detectie en veiligheid en motion & drives.

Het hoofdkantoor van Omron Corporation is gevestigd in Kyoto in Japan. Wereldwijd is Omron een leider op het gebied van automatisering.

De onderneming is opgericht in 1933 en wordt geleid door president-directeur Hisao Sakuta. Het bedrijf telt thans meer dan 35.000 werknemers in 36 landen. Omron levert producten en diensten voor uiteenlopende bedrijfstakken, waaronder bijvoorbeeld de automatiseringsindustrie, de industrie voor elektronische componenten en de gezondheidszorg. De hoofdkantoren zijn gevestigd in Japan (Kyoto), Azië/Pacific (Singapore), China (Hongkong), Europa (Hoofddorp) en de Verenigde Staten (Chicago). De Europese organisatie beschikt over eigen ontwikkelings- en productievestigingen, terwijl in heel Europa lokale servicefaciliteiten beschikbaar zijn.

Visit Omron >>