Uniek voor de aanpak van Blom Consultancy zijn de zeven basisprincipes:

  1. creŽer ambitie
  2. verliezen zichtbaar maken
  3. teamgericht verbeteren
  4. procesgericht organiseren
  5. standaarden overeenkomen
  6. standaarden borgen
  7. successen zichtbaar maken.

Blom Consultancy - The Monozukuri Company

Iedereen wil het liefst werken in een bedrijf dat aandacht heeft voor de klant, het product én het personeel, en in een werkproces waar hij zelf essentiële invloed op kan uitoefenen. Bovendien wil iedere werknemer in een ontspannen sfeer zijn talenten optimaal kunnen inzetten. De topmanager weet dit te realiseren, en vergroot op deze manier de kans alle bedrijfsdoelen te bereiken. De filosofie en de technieken van Monozukuri helpen uw organisatie te komen tot een prettige, productieve en innovatieve werkomgeving. Succes verzekerd!

Alle consultants van Blom Consultancy hebben in leidinggevende functies in het bedrijfsleven hands on ervaring opgedaan. Zij kennen de uitdagingen en dilemma’s die horen bij verander- en optimalisatietrajecten en weten dat voor het bereiken van het World Class niveau de wil en het enthousiasme van alle betrokkenen een cruciaal is.

Het resultaat van Monozukuri is een continue versterking van de concurrentiepositie. Deze filosofie zorgt ervoor dat bedrijven langdurig succesvol blijven door een optimale en doorlopende positieve wisselwerking tussen klant, bedrijf en personeel.


Naast uitgebreide ervaring met continu verbeter tools als OEE, SMED, SGA en 5S, heeft Blom Consultancy vele complete continu verbeter programma’s (Lean Manufacturing, TPM, Six Sigma) helpen implementeren. Opdrachtgevers komen uit alle branches en industrieën; van de voedingsmiddelenindustrie tot staalproducenten, van assemblage tot zakelijke dienstverlening, van MKB-er tot Multinational.


Binnen Avias brengt Blom Consultancy met name haar expertise in om bestaande productieprocessen te analyseren en te optimaliseren, en om de mensen die in deze processen werken te begeleiden bij de veranderingen.

Visit Blom >>